top of page
73388510_10219250390118263_4921244051119

Ismerj meg!

Záborszky Zsófia vagyok,

31 éves (1989 évjárat), férjemmel 2 kisgyermekünk (2018 és 2020) van. 

8 éve dolgozom pszichológusként,

voltam migráns gyerekekkel és családokkal foglalkozó tanoda pszichológusa, klinikai- és egészségpszichológiai szakrendelő alkalmazottja, az NMHH korhatár bizottságának vagyok pszichológus szakértője évek óta, és 5 éve saját vállalkozást alapítottunk (Aurum Életműhely), ahol különböző szakemberekkel holisztikus szemléletben kísérjük a hozzánk fordulókat.

A pszichológus diplomámon kívül, amit a Károli Gáspár Egyetemen szereztem klinikai szakirányon, a jelentősebb továbbképzéseim: InDynamics trénerképzés, a Magyar Családterápiás Egyesület képzése: még a vizsgám hiányzik, így most család és pár-terapeuta jelölt vagyok, ill. a MAKOMP Egyesületben a KIP (katathym imaginatív képélmény) képzést végeztem el (a vizsgadolgozatom még szintén leadásra vár #momlife), és használom is munkám során. Szemléletem leginkább a pszichodinamikus, valamint a rendszerszemlélet szövi át, munkám során szeretek alkalmazni különböző relaxációs és NLP technikákat, valamint különböző pszichodramatikus és művészetterápiás elemeket is.  Rendszeresen járok egyéni és csoportos szupervízióra.

3 éves kisfiam és 5 hónapos kislányom a szívem csücskei, mégis sokszor kihívást is jelent az anyaság. Egyszerre érzem azt, hogy nem tudnám már nélkülük elképzelni az életem, és vágyok néha néhány hét teljes szabadságra, és ez így van rendjén. 

Szemléletem sarkalatos pontja a hitem,

a szeretetkapcsolatom Istennel - lényegében azt hiszem, hogy az ő életre hívó szeretete és megváltása az identitásom alapja, és ebből a szeretetből merítve vagyok képes szeretni magam és másokat is, és ez a 3 irányú szeretet az élet lényege.

Férjem lelkipásztor, coach és úton vagyunk egy (még nem nyilvános) családi missziós elhívás felé.

Saját magam is úton vagyok folyamatosan az érzelmi egész-ség és gyógyulás felé, sok munkám van is már és lesz is még abban, hogy magamat igazán annak szeressem és fogadjam el, aki, ezt ne kössem a teljesítményemhez vagy a másoknak való megfelelésemhez. Azokat tartom igazán hitelesnek és építőnek, akik merik vállalni saját sérültségüket és elbírják az ezzel járó belső és külső feszültséget.  

Szeretem a minél érintetlenebb természetet járni és hallgatni, szeretek sportolni, hegedülni, énekelni és írni. 

Az anyatükörrel a célom, hogy

1. Felszabadítson minket anyaként, szülőként arra, hogy az egész-ség szó

szó szerint azt jelenti, hogy merjük megélni magunkat teljes egészünkben,

ami sokszor nagyon vegyes érzéseket és megéléseket jelent egyszerre. 

2. Rávilágítson arra, hogy a gyereknevelés alapvetően nem egy módszer vagy egy feladat, amit 10 lépésben meg lehet tanulni és jól vagy rosszul csinálni, hanem egy kapcsolat, aminek az alapja a saját magunkkal való kapcsolat - ezért nagyon fontos az önreflexió.

3. Ráébresszen arra, hogy a gyerekek viselkedése a felszín, egyfajta reakció a sokkal mélyebb szükségleteikre, vágyaikra, megélt érzelmeikre. Bátorítalak, hogy merjük ezeket a mélyebb rétegket észrevenni és ezekre reagálni, valóban kapcsolódni magunkhoz, egymáshoz!Az anyatükrön kívül más helyeken is találkozhattok velem:

eletmuhely.com alapítója vagyok, itt dolgozom pszichológusként, de jelenleg belátható időn belül új egyéni folyamatokat nem tudok vállalni, viszont szeretettel ajánlom kollegáimat!

Örülök Neked, kívánom, hogy munkásságom váljon valóban az egész-ségedre!

Ismerj meg!: About
bottom of page