top of page
Girls at Outdoor Party

Anyatükör belső kör mentorprogram

a valódi formálódás útján napról napra

Az elmúlt másfél évben figyeltem a sok visszajelzést, amit akár itt e-mailen, akár instan küldötök és sokat gondolkodtam, hogyan tudnék valami olyan platformot létrehozni, ami még inkább segítségetekre lehet a napról napra való gyakorlásban. Sokan írjátok, hogy mennyire elgondolkodtok egy-egy posztom elolvasása után, de tudom a saját bőrömön, hogy ahhoz, hogy az önreflexió vagy a mostanában sokat érintett érett, érzelemfókuszú “hiszti-” és stresszkezelés valóban az életünk gyakorlatává és a hétköznapjaink részévé váljon, hát, korántsem elég egy-egy elgondolkodtató poszt. Sokkal mélyebben gyökereznek bennünk a berögződött minták, és ezek valódi átformálására nem elég egy-egy érdekes poszt, könyv vagy előadás sem. 

Ugyanakkor azt is tudom, hogy nem mindenki teheti meg időben vagy anyagiakban, hogy eljárjon egy terapeutához hónapokig vagy évekig, akinek a segítségével átdolgozhatóak lennének az elakadások, s stabilizálódhatna egy belső biztonság, ami anyaként a legtöbb, ami a gyerekeknek továbbadható, így arra jutottam, hogy indítok egy online mentorprogramot, egy Anyatükör belső kört, ami egy biztonságos fejlődési teret nyújt erre közületek azoknak, akik ebbe bekapcsolódnak. 

De mit is jelent ez a gyakorlatban? 
Egy online zárt platform, ami évente kb. kétszer-háromszor nyitja meg kapuit, amikor lehet hozzá kapcsolódni. Eddig kétszer volt nyitva 2021. júniusában és novemberében, legközelebb 2022. tavasz végén nyit. Ha csatlakozol az Anyatükör belső körhöz, akkor:

👉Minden hónapban kapsz tőlem egy havi témát, annak a felvezetését írásban és videóüzenetben is és hozzá letölthető önreflektiv kérdéseket, amiket ha egész hónapon át megfigyelsz a belső körös anyukák közösségének segítségével, fontos felismerésekre juthatsz, ami kulcs a valódi formálódásodhoz, ill. ezen keresztül megalapozhatod az önreflektív működésed alapjait. 

👉Minden hónapban kapsz tőlem egy adott havi témához kapcsolódó relaxációs vagy meditációs hanganyagot, hogy a tudatos működéseden túl is intenzív formálódás folyhasson benned, s testileg-lelkileg a valódi változás útjára léphess. 

👉Minden hónapban részt vehetsz egy, az Anyatükör belső körnek tartott élő, online 60 perces workshopon, amit vagy én, vagy egy meghívott szakértő tart. Aki nem tud élőben részt venni, erről a felvétel bármikor visszanézhető.

👉Minden hónapban részt vehetsz egy élő online 60 perces kérdezz - felelek alkalmon velem, ahol felteheted a kérdéseid. Ha nem tudsz élőben ott lenni, ez is visszanézhető lesz és előre is leadhatod a kérdéseidet, ha szeretnéd, hogy foglalkozzak vele ezen az alkalmon. 

👉Minden hónapban részt vehetsz egy élő online 60 perces csoportos coaching alkalmon velem, ahol az adott havi témára reflektálunk. Ha nem tudsz élőben ott lenni, ez is visszanézhető lesz és előre is leadhatod a kérdéseidet, ha szeretnéd, hogy foglalkozzak vele ezen az alkalmon. 

👉Része lehetsz az Anyatükör belső kör zárt csoportjának, ahol napi inspirációkkal bátorítalak, megoszthatod a küzdelmeid és motiválhatjuk egymást a belső munkában, hogy ne lankadjunk el. Az instanal mélyebb szinten megélhetjük, hogy nem vagyunk egyedül, hisz itt valódi közösség épülhet, amiben teljes szabadságod van, hogy mennyire szeretnél részt venni. 

👉Ha szeretnéd, javaslok melléd egy másik belső körös anyukát, akivel egymás elszámoltatható partnerei, tükör-társai lehettek és a saját igényeitek szerint átbeszélhetitek a megéléseitek. Az elszámoltatható tükörtársak működéséhez készítek egy javaslatot, aztán majd megbeszélitek, hogy nektek mi szimpatikus belőle és kialakíthattok egy saját, nektek működő rutint. 


Miért jó ez neked, miben segít? 
👉Segít konkrét eszközökkel és a közösség bátorításával, inspirációjával valóban a hétköznapjaid részévé tenni az önreflexiót, ami az érzelmi biztonság egyik legfontosabb összetevője.

👉Az olvasott stresszkezelés tippeket segít valóban beépíteni az életedbe, hogy egy sos hisztihelyzetet egyre hitelesebben és nyugodtabban kezelhess, s ne őszülj meg az anyaságod első 2 évében.

👉Segít az anyaság sötétebb árnyalatait is elbírhatóvá tenni, hogy az egész családot megbetegítő elfojtás és rejtegetések helyett felszabadultan élhess és megbizonyosodhass arról, hogy valóban nem vagy egyedül, s úton vagy a valódi önmagad biztonsága felé, ami a gyerekeidnek is a legnagyobb biztonságot adja.

👉A relaxációs és meditációs hanganyagok önmagában stresszcsökkentő hatásúak, s a tudattalan működésedre is hatással is vannak, így nem csak a már tudatos területeken érhetsz el változásokat.

👉Konkrét tudásanyagot ad az anyaságod legfontosabb és legégetőbb területein.

👉Szakértői válaszokat kaphatsz olyan kérdéseidre, amiket eddig nem mertél vagy nem tudtál hol feltenni.

👉Hasonló élethelyzetben levő, ítélkezéstől mentes közösséget és társakat ad egy sokszor nagyon magányos útra.


KB. Mennyi időt vesz igénybe naponta (anyaként elég elfoglalt vagy, bizonytalan lehetsz, hogy elég időt tudsz-e rá fordítani)? 
👉Ha az önreflektív kérdésekre és a meditációra rászánsz napi 15 percet, már nagyon sokat tettél azért, hogy az érzelmi biztonság felé haladj, amit ha magadban megélsz, a gyermeked is természetesen átél Veled, Melletted. A napi 15 percen túl havi 3x60 perc a csoportos coaching, workshop és a kérdezz-felelek alkalom. Ezen felül teljes szabadságod van arra, hogy a zárt csoportban és a tükör - társaddal milyen aktív vagy és mennyi időt szánsz rá. Ha kimaradnak napok, az sem baj, ha már heti 1szer végigmész a havi Önreflektív kérdéseken és meghallgatod a relaxáció- meditációt, azzal is nagyon sokat tettél a saját és gyermeked érzelmi egész-ségéért. 

Milyen témák fognak előkerülni? 

👉Ha most csatlakozol, azonnal hozzáférsz az eddigi témákhoz és hozzájuk tartozó csoportos alkalmak felvételéhez, workshopokhoz, önreflektív kérdésekhez és relaxációkhoz. Ízelítőül az elmúlt fél év sorn foglalkoztunk az önelfogadás erősítése, önkritikus hangunk szelidítése témával, erős workshop és 2 ütős relaxáció vár már a felületen. Foglalkoztunk a belső gyermekünkkel való kapcsolódással, szintén ütős relaxáció várható. Foglalkoztunk a tiszta kommunikáció témájával, vendégünk volt a worskhop alkalomra Wertán Sára (@beszelgessjol) nagyon erős szemléletformáló alkalom nézhető vissza. A többi meglepetés. Az elmúlt hónapokban a határok témáját jártuk körül, majd a párkapcsolatunk volt porondon, most pedig a testünkhöz való viszonyunkra fókuszálunk. A jövőre nézve tavasszal dolgozunk a nőiségünkkel, a hozott szülői mintáinkkal, s a bennünk élő gyermeki énünk felnevelésével, s a felelősségvállalással is.

Mire nem jó? 
👉A mentorprogram nem helyettesíti az egyéni terápiát, nem ad specifikus valaszokat és mély visszajelzeseket az egyéni élethelyzetedre. Viszont segítek felismerni, mikor kerül valaki olyan helyzetbe (pl. Szülés utáni depresszió), vagy mely tünetek azok, amikkel mindenképp érdemes szakembert felkeresni.

👉A mentorprogram nem úgy működik, mint egy italautomata, hogy bedobsz egy pénzérmét és zsebrevágott kézzel várod, hogy kiadja a Coladat. Ide akkor gyere, ha akarsz és mersz formálódni és hajlandó vagy ebbe energiát tenni. Én a kezedbe adok ehhez konkrét eszközöket segítségül és kísérlek, bátorítalak az úton, szervezek köréd közösséget, akik inspirálnak, erőt adnak, de neked kell megtenned a lépéseket, te vagy, aki gyakorolsz, keresel, kérdezel és #naprólnapra haladsz az úton. Ezt senki nem tudja megtenni helyetted és ezt nem lehet megspórolni, hisz az út maga hozza a fejlődést, változást.


Az anyagok meddig lesznek eléérhetőek? 
👉Az anyagok folyamatosan elérhetőek, amíg a belső kör tagja vagy. Bármikor visszanézheted vagy hallgathatod őket. 

Miért most regisztrálj? 
👉A megtartott élő workshopok és kérdezz - felelek videók, valamint az adott havi témafelvezetés és letölthető önreflektív kérdések és relaxációs, meditációs hanganyagok bármikor elérhetőek maradnak, a később belépők is visszahallgathatják a korabbiakat. Azonban amire nincs így lehetőség, az az adott téma egy hónapig tartó #naprólnapra gyakorlása és a többiek abban való kedves elszamoltatasa, ami nagyban elosegíti azt, hogy az adott téma valóban beepuljon a hétköznapi gyakorlatba és valóban reflektálni tudj rá. Később egyszerre több témán dolgozni nehéz meg nem is biztos, hogy érdemes vagy hatékony. És a közösség ereje nélkül az a tapasztalat, hogy hamar ellankad a motiváció. Így ha az első vagy második nyitás alkalmával lépsz be a belső körbe, lehetőséged lesz az első hónapok legalapvetőbb témáit (pl.: önreflexios alapok, hiszti és stresszkezeles, határok: magam, a gyerekem és a környezetem felé, párkapcsolati kommunikáció és szexualitás szülés után, stb.) igazán magadévá tenni. 

 
Jó - jó, de mindez mennyibe kerül neked? 
👉Az volt a vágyam, hogy egy olyan rendszert hozzak létre, ami árban elérhető és inkább a folyamatosságra törekszik, mintsem egy egyszeri nagyobb kiadásra, aminek nem feltétlen van olyan mértékű hosszútávú hatása. 

👉Ha most regisztrálsz az Anyatükör belső körbe, neked mindez, amit felsoroltam, (összesen kB havi 75 ezer Ft értékben), havonta mindössze 6.990 ft-odba kerül. Azt viszont fontos tudnod, hogy ez az ár csak most elérhető, a következő nyitásnál már magasabb lesz. Ha most regisztrálsz, akkor viszont egészen addig, amíg ki nem lépsz, havonta ezen az áron éred el az anyagokat és a közösséget. 

Hogy tudsz fizetni?
👉Fizetni online, bankkártyával tudsz majd a belső kör megnyílásakor. Onnantól minden hónapban (azon a napon, amikor beléptél) a rendszer automatikusan levonja ezt az (6.990 Ft) összeget a megadott kártyáról addig, amíg ki nem lépsz a körből. Ha ez számodra nem ok, akkor utalással is fizethetsz, ezt mindenképp jelezd felém emailben.

Bármikor kiléphetsz a belső körből?
👉Bármikor kiléphetsz az anyatükör belső körből, ilyenkor a következő havi összeget már nem vonja le tőled a rendszer, de nem is férsz hozzá már a következő havi anyagokhoz, sem a közösséghez. Később van lehetőséged egy újranyitáskor visszalépni, azonban ekkor már az akkor érvényben lévő, mostanihoz képest emelt havi díjon tudsz csatlakozni. 

Hogy tudsz regisztrálni?
👉Az Anyatükör belső kör most épp egy Valentin napi villlámakció keretén belül, február 14 és 15-re nyitotta meg a kapuit, utána legközelebb csak kb. 2022 tavasz végefelé nyitunk az újak felé egy kicsit emeltebb áron. Link pár sorral lejjebb a BELÉPEK gombra kattintva!

Kivel találkozom? 
🙌🙌🙌Talán Veled? Készen állsz?

Van még bármi kérdésed?


👉Szupermotivált vagy, ha eddig eljutottál a levélben, ha maradt benned bármi kérdés, nyugodtan írj és válaszolok! Büszke lehet a gyereked, hogy ilyen anyukája van, aki képes szembenézni magával, mer változtatni és ennyire aktívan szeretne tenni az ő érzelmi biztonságáért!

NINCS MÁS HÁTRA, minthogy csatlakozz!

Örülök neked és szeretettel várlak!

Zsófi

Eddigi belső körösök őszinte (nekem írt) sorai:

"Elmesélem azt is, hogy nekem a második kisfiam születése (most 8 hónapos) egy állandó bűntudat érzetet is hozott magával, mert azt éreztem, hogy egyik gyerekre se jut soha semmi időm, ami persze nem egészen így volt, de én állandóan ezt éreztem. De annyit mondtad te is meg én is, hogy elég vagyok, hogy képzeld fél év után elhittem. :D És már nem rágom magam ezen állandóan. Próbálok apró változtatásokkal előre haladni, hogy szervezettebb, kiegyensúlyozottabb legyen az életünk. És ha fel is jönnek nehéz érzések vagy szorongás, akkor életemben először képes vagyok arra, hogy ezeket csak úgy elfogadjam, mert megtanultam tőled, hogy ezek is validak és helyük van. És láss csodát, ahogy jöttek, úgy el is mennek, nem ragadok bennük. Nagyon- nagyon szeretem veled ezt az utazást Zsófi, köszönöm, hogy vezetsz rajta. Az, hogy hálás vagyok, nem elég kifejező, mert nekem fél év alatt annyi gyönyörű és életre szóló változást hoztál, amit szavakkal megköszönni nem lehet."

"Többször tapasztaltam magamon fejlődést, ez olyan jó érzés! Az egyik terület a kommunikáció. A férjemmel szemben jobban figyelek arra, hogy ne a saját érzéseimként tekintsek arra, ahogy a szituációkat interpretálom. A hétvégén így sikerült józanul és egymást megértve megbeszélnünk egy amúgy számunkra kínos, feszültséget okozó témát. A másik, amit megosztanék veled, hogy mikor legutóbb hazalátogattunk a családomhoz, volt egy konfliktusunk a húgommal édesanyánkkal; és noha az elején pont úgy reagáltam, mint gyerekkorom óta mindig, sikerült "kimásznom" a leszidott, visszautasított kisgyerek szerepéből, és felnőttként megállnom anyukámmal szemben úgy, hogy megvédtem magam, de nem támadtam. Csodálatos érzés volt, és az is, hogy azóta sem fog el rossz érzés, ha arra az esetre gondolok. 

Az is jó, hogy egyre többet tudok magamról. A relaxációk pedig sokat segítenk a testemhez kapcsolódni, sokszor teljesen természetesen hálával fordulok a testrészeim, szerveim felé relaxáláskor - még a méhemnek is köszönetet tudom mondani. Ez nagy szó számomra, mert engem császároztak, ami miatt megromlott a testemhez, nőiségemhez való viszonyom."

"Nagyon hálás vagyok, hogy rád találtam, pedig szkeptikus voltam.

Nagyon sokat segítettél, életem legobb döntése volt, hogy csatlakoztam!" 

Belső kör : Welcome