Aktuálisan elérhető online kurzusaim

Ismerd meg, kapcsolódj, gyakorolj, haladj a valódi változás útján!

Dackorszak túlélőcsomag (1).png

Dackorszak túlélőcsomag

Kezeld napról napra higgadtabban az érzelmi viharokat!

Eszköztelennek érzed magad a dacoló gyermekeddel szemben? Megőrjítenek már a "hisztik", amiket szeretnél jobban kezelni? Idegesít a saját feszültséged? Vagy csak szimplán szeretnéd megérteni még jobban 1,5-4 éves intenzív érzéseket átélő kisgyermeked, s az érzelmi viharokat? 

Akkor ez a csomag neked szól: egy online videókurzus, ami útmutatót ad az érzelmi viharok útvesztőjében és konkrét letölthető, azonnal használható, s a hétköznapokba építhető eszközöket ad a kezedbe, amiknek a gyakorlásával valódi formálódás és változás lehet tapasztalható az életetekben!

Relaxációk, önreflektív kérdések, megerősítések, emlékeztető mobilhátterek! A nehéz pillanatok könnyebben elbírhatóvá válhatnak, s te is haladsz az érzelmi viharállóság felé vezető úton!

A kurzushoz és a hozzá tartozó eszközökhöz a vásárlás után bármikor, bármeddig hozzáférsz, nézheted akár apró darabokban is. 4 fejezet, ebből 2 nagy fejezet, 5-6 alfejezettel, összesen kb. 5 óra videós prezentáció az eszközök bemutatásával és fejezetek végi reflektálós kérdésekkel együtt.

Szeretettel látlak, köszönöm a bizalmad, kívánom, hogy váljék az érzelmi egész-ségetekre!